Live In the Future!

We zijn in het tijdperk van digitale technologie, het internet, cloud en connectiviteit, maar ook van maatwerk en flexibiliteit van intelligente producten.

De Z (post millenniaire) generatie ZCS robot-grasmaaiers, ontworpen om toekomstige behoeften te anticiperen.

  • HOOG TECHNOLOGISCH & VERBONDEN

    Nieuwe slimme technologie├źn aan boord maken het mogelijk om de robot te beheren en te besturen waar de gebruiker zich ook bevindt, hoge prestaties, sterk verbonden in de Cloud via loT, Display Touch, beheer/controle/ bewaking op afstand dankzij de APP, die compatibel is met alle stemassistenten.

  • BETROUWBAARHEID & GARANTIE

    Hoogwaardige materialen, stevig en betrouwbare structuur. Hoge prestaties met maximale betrouwbaarheid gegarandeerd tot 6 jaar (Alleen voor 4.0 en 4.36 modellen).

  • MODULAR & CUSTOMISABLE

    De NEXT lijn is uitgerust met een Power Unit KIT die door Ambrogio kan worden gebruikt om de functionaliteit en prestaties te implementeren. Ambrogio 4.0, met de twee Basic- en Elite modellen en het gloednieuwe 4.36-model, kan zichzelf transformeren in verschillende modellen, wat resulteert in verschillende robotmaaiers: modulaire, scharnierende, aan de verschillende behoeften van de tuin aangepaste, intuïtieve, borstelloze motoren, wielen met rubberen profiel.